Friyay happening

Gissa vad? Sista lektionen blev inställd. Typiskt. Det händer lite för ofta nuförtiden och jag vet inte om det beror på brist på kommunikation lärarna emellan eller om vikarie är ett bristyrke. Synd är det i alla fall, att det ska behöva gå ut över oss elever. Kan nästan känna stressen redan nu och jag kan inte säga att längtan finns där.

Det är fredag - lika härligt varje gång! Det vanliga fredagsfirandet är igång igen, alltså tacos varje fredag. Denna helg är lika med jobbhelg och jag har varit bortskämd nog att få korta pass den här gången också. Fem timmar är precis lagom att jobba efter en hektiskt skolvecka.

Till fredagsfika blev det chokladfondue med jordgubbar, ananas och kiwi. Jordgubbar hörrni, det var inte igår. Det är något speciellt med kombinationen jordgubbar + choklad. En alldeles perfekt kombo för smaklökarna.

Just nu sitter jag på min matta och lyssnar på R. Kelly samtidigt som nya spellistor skapas. Lite nya träningslåtar och en helt ny lista för att få igång vardagsmotivationen. Bara glada och peppande låtar. Jag kanske kan dela den med er när listan är klar. Vad tycker ni om det? Börja med låten ovan. Så underbart härligt låt!

Gillar

Kommentarer