HEJ FEBRUARI!

#nouw30daychallenge

Godmorgon hjärtan! Har precis fått i mig den traditionella skålen gröt och ska strax göra mig i ordning för en balettlektion. På torsdagar är det min första lektion och tillsammans med sovmorgon startar torsdagen på ett härligt skönt sätt. Dagens är upplagd på det sättet att jag går i skolan till fyra och därefter ska jag möta upp Clara för att köra ett ryggpass. Har kommit ifrån träningsmotivationen (för gymmet vill säga) och ryggen börjar säga ifrån. Måste komma igång med rutinerna att aktivera ryggen igen!

Frukost är dagens bästa mål i min mening. Jag älskar att sitta länge, äta länge och dekorera med kombinationer som får smaklökarna att hoppa av lycka. Idag körde jag på gröt med proteinpulver i vaniljsmak, toppat med hallon, blåbär och mammas hemmagjorda müsli. Proteinpulvret gör att jag håller mig mätt längre och att toppa med bär/nötter/frukt etc gör frukosten festligare än vanlig tråkig gröt. TIPS!

  • Postad i: posted_inI köket

Gillar

Kommentarer

theresejutendahl
S
,
hej, har precis startat en veckans blogg och var gärna med och delta. vinnaren visas för 100+ läsare, kram 😊 http://www.devote.se/sandraaboqvist/vill-du-bli-veckans-blogg-30959072#comments