Hjälp! Vad man jag göra på alla hjärtans dag?

I betalt samarbete med Fyndiq

Alla hjärtans dag fina ni! Högtiden är bara runt hörnet och jag tycker det är dags att vi börjar prata om denna mysiga högtid! Förr om åren var jag inte större fan av den fjortonde februari. Förmodligen för att innebörden inte var densamma som idag. Idag står alla hjärtans dag för kärlek, men det är såklart upp till mottagaren att bestämma hur den vill uppfatta det. Antingen genom att ge extra kärlek till den man håller kär, till familjen eller varför inte ta en stund för sig själv? Köpa den där presenten till sig själv som man drömt om så länge.

Jag minns att vi förra året hade stora planer på vad vi skulle göra under alla hjärtans dag, men så kom corona till Sverige och det tillträdde sjukdom i familjen. Linus och jag har därför aldrig firat denna dag tillsammans - trots att vi haft tre alla hjärtans dagar att fira det på.

Jag har inte riktigt funderat på hur vi ska fira i år. Mysigast hade såklart varit att åka iväg någonstans en helg, men i och med pandemin vill vi helst stanna hemma. Det känns som det säkraste kortet just nu. Att ge bort en liten present är alltid uppskattat också, men finns en hel djungel av produkter..

Då är det otroligt bra att Fyndiq finns till hjälp! För på hemsidan finns nästan allt - och alltid till ett väldigt bra pris. Frakten kostar ju t ex nio kronor oavsett vad du köper. Klickar ni här så får ni lite mer tips på vad ni kan ge till er partner i alla hjärtans dag present.

Vad jag vet att vi ska äta en mysig middag hemma. Att gå ut och ta en drink känns inte heller säkert eller ansvarigt, så varför inte se om Fyndiq har tillbehör till att göra egna drinkar? Det är perfekt! Hemmagjort är alltid bäst, eller vad säger ni? Jag tänker lite samma upplägg som vi hade här hemma på nyår. Enkelt, kravlöst och jäkligt mysigt.

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Så himla mysigt att bara vara hemma och göra det fint <3 Låter som en bra idé tycker jag. Kram

nouw.com/louiseedling
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,

Låter ju som en toppenidé att mysa hemma!

nouw.com/tiffanykarlsson
LouiseEdling
LouiseEdling,
Så himla mysigt att bara vara hemma <3
nouw.com/louiseedling
KateOgembo
KateOgembo,

Så mysigt att bara vara hemma, man kan ju göra det lite "extra" romantiskt om man vill eller bara chilla <3

nouw.com/kateogembo
johnssons
johnssons,

Så mysigt att bara vara hemma ❤️

nouw.com/johnssons
Hilma
Hilma,

Hoppas du får en fin helg, kram! <3

nouw.com/hilma
evelinajosefines
evelinajosefines,

Hoppas ni haft en fin vecka! Kram🥰

nouw.com/evelinajosefines
oliviamalm
oliviamalm ,

Saknar dina inlägg <3

nouw.com/oliviamalm