I samarbete med BGA - tavlor som förändrar rummen

Kolla vilken underbar tavla. Den är ett nytt tillskott till familjen tavlor som sitter ovanför sängen. Är väldigt förtjust i streck-konst, om man nu får kalla den för det. Speciellt av ansikten och kroppar. Det är något som tilltalar mina ögon extremt.

Klicka här för att komma till tavlan.

BGA kontaktade mig för ett par veckor sedan och frågade om ett samarbete. Självklart utbrast jag och förhoppningsvis kan jag dela med mig av deras fina konst ett bra tag framöver.

Hemsidan har en hel del fantastiska motiv att välja mellan. Jag valde den här gången tavlan till höger. Den kompletterar mina andra motiv otroligt bra. Nu är det bara lite små justeringar som krävs för att resultatet ska bli perfekt. BGA har inte bara posters, utan också speglar och fotoalbum, vilket jag uppskattar enormt. Speglarna är fantastisk fina och finns med otroliga stuckaturer runt. Wow säger jag bara!

Med rabattkoden "ellendelin25" får du 25% på ett helt köp t.o.m den 15/9. Rätt najs va? Jag kommer beställa hem fler tavlor att pryda mitt rum med. En de gamlal vill jag byta ut mot nya fräscha motiv. Tack BGA!

Gillar