Idag känns allting mycket bättre

Igår var en dag där det enda som rann genom kroppen var stress. Jag kände att allting gick emot mig och ville ingenting annat än ligga i min säng. Försov mig på morgonen, vilket kanske var den största bidragande faktorn till hur jag kände under gårdagen. Det kan vara det värsta sättet att vakna på. Just nu är det väldigt mycket i skolan samtidigt också och flaskan av motivation börjar långsamt tömmas helt. Nu tar hela kroppen stryk istället.

Nu kommer det två emotionella texter på rad, men det är vid sådana här tillfällen jag påminns av hur mycket bloggen betyder för mig. Den är verkligen ett andningsrum när saker blir för mycket. Även fast allting inte publiceras är det ett forum där jag kan finna den där sista gnuttan motivation.

Idag känns allting mycket bättre. Jag har gjort klart den tyngsta uppgiften just nu och kan äntligen börja fokusera på alla små uppgifter som halkat på efterslänt. Idag har jag även sovmorgon och ska lyxa till det med morgonträning och en underbar frukost. Torsdagen är påväg in i sitt esse och imorgon är det helg. Det kan nästan inte bli bättre.

Gillar

Kommentarer