Kafé Gapet, långpromenad och fikapaus

I lördags träffade jag min kära vän Maj, för en fika i stan och lite fotande. Vädret var kyligt, men utan regn. Det var riktigt skönt!

På grund av spårbyten gick det inga spårvagnar, så det hela slutade med en långpromenad bor till Majorna - rättare sagt Silverkällegatan 4. Helt klart värt de långa promenaden. Kafét såg ut att vara riktigt populärt, men det var alldeles lagom mycket folk när vi var där.

Jag fattade det som att en ensam tjej jobbar och driver kafét. Hon bakar allt själv, men lyckas ändå hålla ner priserna. Betalade 85 kronor för en avokadomacka och en juice från Rescued. En otroligt bra lunch med andra ord.

Lilla Junis var med oss hela dagen.

Vi fotade outfit efter lunch och tog spårvagn tillbaka hem. Den fick ni ju se igår. Kappan är gammal och köpt second hand för er som frågat. Men först - en take away kaffe i Haga!

Idag ska jag jobbar från 11-19 och därefter möta upp L och en kollega för en kaffe på stan. Att göra någonting annat än det vanliga är otroligt viktigt, men också extremt mysigt. Nu ska jag göra frukost!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar