Kappor för alla tillfällen!

Innehåller adlinks.

Kappornas säsong är här och jag har listat kappor för alla tillfällen. Hittat allt från feminima och lyxiga kappor till balla och tuffa skinnkappor. Jag såg att @sannajornvik gjort ett liknande inlägg och älskade hennes upplägg.

Inspiraton:

Nedan hittar ni kapporna jag hittat och verkligen vill visa er.

Ni hittar kappan här. Min favorit av alla. Den jordnära färger går att matcha med de flesta kulörerna och ger en känsla av vardagslyx. Hade önskat att knapparna var av en mörkare nyans, men kappan i sig är underbar ändå.

Ni hittar kappan här. För dig som vill åt den balla looken är den här fake-skinnkappan i ormskinnimitation perfekt. Perfekt längd och med skärpet i midjan bibehålls den feminina känslan.

Ni hittar kappan här. Den här fuskpälskappan är elegant, bekväm, lång och helt perfekt. Ger en lyxig känsla för en rimlig peng. Kan du flytta hem till mig?

Ni hittar kappan här. En riktig färgbomb behövs i garderoben där här passar perfekt för dig som vill känna dig som en fluffig sockervadd. Blir glad i själen av den här kappan.

Ni hittar kappan här. För dig som snabbt behöver något som piffar upp en outfit är denna jackan är grymt val. Mönstret finns där men är såpass diskret att du kan använda dig av färg under, så som modellen på bilden.

Ni hittar kappan här. För dig som vill ha en liknande länge version av den första kappan (med mörka knappar, yey) finns den här som alternativ. Något annorlunda material, men lika fin för det!

Ni hittar kappan här. Och sist men inte minst - den perfekta svarta kappan! Den får vi inte glömma.

  • Postad i: posted_inTips

Gillar