Kind human

Tröja - MONKI / Jeans - ZARA / Jacka - ZARA / Väska - H&M / Skor - CONVERSE

Ny vecka - nya möjligheter! Natten var kort och uppstigningen tidigt, men jag är ändå fylld med energi. Morgonsolen har dock övergått i gråa moln nu, men det är inget att hänga läpp för. Tänkte bege mig ut i det gråa om en stund ändå. Fylla lungorna med frisk luft. Det gör så oerhört mycket för resterande delen av dagen.

Och sen somnade jag, när inlägget skrevs. Farligt det där med att lägga sig i sängen en stund. Nu tittar i alla fall solen fram igen och den där promenaden blev lite roligare att se fram emot.

Vad tycker ni förresten om gårdagens klädval? Åkte ju hem i samma idag. Jag tycker det är så himla fint med olika nyanser av blått. Inget jättefan av jeans på jeans (om man inte får till det riktigt bra), men just färgen blå. Det är najs. Skala av det tillsammans med lite beigt och mina älskade svarta Converse. Vinnande kombination! Lackväskan köpte jag på H&M för att ha snyggare och stilrenare "travel bag" när jag ska vara hos Linus ett längre tag. Riktigt snygg och man får ner mycket.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Luna,
Converse for life ^^
luckytarot.se/