Koreografier, uppvisningar och dansskor

En kort dansdag och en skoprovning senare sitter jag hemma igen framför datorn och försöker få gjort en uppgift som jag har för mig ska vara inlämnad imorgon. Ska få klart den idag så hamnar jag inte efter och kan istället ta det lugnt. Idag var en så kallad resursdag då hela skolan gör olika saker. FN-dagen var t ex en sådan. Jag och mina danstjejer fick lära oss en ny koreografi och prova balettskor som vi sedan fick. Ska bli så kul med en uppvisning jul!

Jag saknar att stå på scenen. Vanligtvis är jag den tjejen som avskyr att redovisa och hålla tal med mera, men just den känslan och det ruset man har när man står på scenen och uttrycker sig på ett så magiskt sett. Det är obeskrivligt! Senast jag stod på en scen var på Gothia invigningen och det var ett ganska bra tag sedan. Önskar att tiden kunde gå fortare så jag slapp gå runt med saknaden hela tiden. Kan erkänna att detta är baksidan med dansen haha, Vill stå på scenen dag ut och dag in!​

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

nellylarsson
nellylarsson,
Jag tycker precis som du om att stå på scenen! Jag avskyr verkligen att redovisa och så, men det är något helt annat att stå på scen. Den känslan är verkligen helt underbar!
nouw.com/nellylarsson
Ellendelin
Ellendelin ,