Kvällens alla tankar

Tisdag idag och jag är lika förvirrad som alltid. Det är precis som att mitt huvud gjort upp sina egna veckodagar. Idag har jag fått mycket gjort. Med en inställd sista lektion hann vi med en långlunch innan jag och Klara åkte in till staden för att strosa runt ett tag. Testade mina glasögon igen för att vara helt säker (älskar öppet köp) och det känns bra. Vill bara visa er - har så många outfits fixar

Har även hunnit springa sju kilometer tillsammans med Joakim. En tredjedel utav gbgvarvet. Vägen han valde var backig och jag tvekade på om jag skulle klara det eller inte, men det gick! Hade nog kunnat pressa lite till, men det bästa är att bygga upp istället för att bryta ner. Att gå långsamt fram för en skadefri utveckling. Imorgon ska jag satsa på en och en halv mil, men blir nöjd om jag springer milen.

Jag är faktiskt väldigt nöjd över min utveckling. I yngre dar (får mig själv att låta så mycket äldre än vad jag egentligen är haha) var konditionsträning ingenting som föll mig i smaken. En möjlig anledning var min knäskada. Nu har jag kört rehab i två år och kan springa galant utan några problem. Visst det kan göra lite ont dagen efter eller precis efter en löprunda, men det är ingenting som går att fixa. Tyvärr. Att jag nu ska slå milen känns galet. För jag SKA springa milen imorgon.

Gillar

Kommentarer