Lär känna mig

Vad längtar du efter?

Att hela det här världsrådande problemet med corona når sitt slut, så världen kan gå tillbaka till det normala igen. Eller så normalt som det går efter en sådan här situation. Sedan längtar jag efter en lägenhet ihop med mitt hjärta också. Väldigt mycket.

Vilken är den vackraste plats du känner till?

Är kär i Köpenhamn. Får fjärillar i magen varje gång tåget bär av dit. Kullersten till gator, Nyhavn och gamla hus. Åh!

Vad anser du är den viktigaste egenskapen hos en vän?

Ärlighet och att alltid ställa upp i alla lägen. Komma ihåg att man är två olika individer, med olika syn och åsikter på livet. Man får våga acceptera det. Det är superviktigt att inte bli arga på varandra för att den ena hanterar situationen på ett sätt - och du på ett annat. Men också att finnas där. En vänskap är ömsesidigt och ska ge lika mycket energi tillbaka.

Är det något du har drömt om att göra under en längre tid? Vad hindrar dig?

Drömmer gör man väl varje dag. Just nu dagdrömmer jag mycket om att flytta till mitt eget hem och där stoppar det ekonomiska mig för tillfället. Att åka utomlands, vilket covid-19 säger nej till.

Vilket är ditt finaste minne?

Jag och Linus satt nere i soffan hemma hos mig. Det märktes ganska tydligt att han var nervös. Sådär skrattig och mysig som man är när man ska avslöja något. En lång stund gick, sedan sa han "jag älskar dig". För första gången <3

Om du fick äta middag med vem som helst i världen – vem skulle du välja?

Vill samla alla människor som gjort mig gott i livet runt ett stort bord och bjuda på en riktig brakar middag.

På vilket sätt gillar du att bli överraskad?

Jag har aldrig riktigt blivit överraskad faktiskt, men däremot älskar jag att överraska andra. Skulle jag däremot bli överraskad hade något stort inte uppskattats. Vill nog ha något litet och intimt, där personerna i rummet står i fokus. Det ska ha lagts ner mycket kärlek och tankar bakom det, men var överraskningen faktiskt är spelar egentligen ingen roll. Frukost på sängen är alldeles perfekt! Och kanske en bukett blommor, hehe..

Har du någonsin rest själv? Hur var det?

Nej. Eller jo. Till Stockholm, om det räknas. Spelade in Malou efter tio och jag var såååååå nervös. Fick ta tidigaste tåget upp och åkte hem redan vid lunch igen.

Beskriv ett enkelt nöje du har.

Träning är ett ganska tråkigt svar, men det är något jag uppskattar väldigt mycket. Vågar dock inte gå till gymmet just nu, så det blir mycket promenader. Annars älskar jag att göra andra människor glada. Det värmer i hjärtat.

Vem har lärt dig mest i livet

Mamma och pappa såklart <3 men också min pojkvän. Han säger väldigt mycket smarta saker.

På vilka sätt är du samma person som när du var ett barn?

Har alltid varit en väldigt snäll och ödmjuk person. Alltid velat inkludera alla i rummet och tar inte plats från någon annan. En väldigt fin egenskap som hängt med hela livet - vilket jag är väldigt stolt över.

Vad skulle du vilja ha mer tid för?

Önskar verkligen att dygnet hade fler timmar. Tiden går så otroligt fort vissa dagar. Då hade jag umgåtts med familjen, kärleken och kompisar. Tagit tid för mig själv. Och rest.

Vad är orättvisor för dig?

Det är otroligt mycket som är orättvist. Hur stora klyftorna är i världen och att människorna som sitter med pengarna inte gör något åt det. Mobbning och folk som blir slagna i sina relationer, det gör ont i mitt hjärta. Eller människor som blir olika behandlade i olika situationer. Det är ju bara några få saker av väldigt många, tyvärr. Vi får ta hand om varandra och respektera varandras olikheter istället!

  • Postad i: posted_inQ&A

Gillar

Kommentarer

Ida,
Så roligt att läsa!! Så himla fint minne du skrev om, förstår att de betyder mycket!!
idanilssonphoto.se/
Ellendelin
Ellendelin ,
Ja, blir pirrig i kroppen när jag tänker på det ❤️
nouw.com/ellendelin