Lastest days

Torsdagen blev till en riktig lyxdag med lunch på Bellora och shopping med Emma. Vi beställde dagens lunch, vilket var friterad kolja och potatispuré med tartarsås och rödbetor. Wow. Om ni får chansen - beställ detta!!!!


Mot kvällen tog jag mig upp till Götaplatsen för att gå på årets sista bal. Kolla vad fin hon är! Min bästa bästa vän. Vi har hållit ihop sedan skolan började och här står vi idag, med studenten runt hörnet.

Förutom den fina torsdagen har jag varit superlycklig över solen, haft en del ångest, dansat med klackarna i taket på balen och beställt en ny studentklänning. Livet går i ett just nu men snart är det över och då känns det så givet att ta vara på dagarna.


Fredagen ägnades i danslärarens trädgård tillsammans med resten av dansklassen. Vi hade en avslutning med fika av alla sorter och många skratt. Kommer verkligen sakna oss.

Idag har jag varit på gymmet för första gången på väldigt länge. Motivationen har varit på en platå och mina försök att klättra upp har misslyckats varje gång. MEN, det är egentligen bara att ta sig dit. Mitt besök resulterade i ett redan planerat benpass imorgon.

På eftermiddagen har jag legat i solen och tagit en promenad bort till mormor för att fira min moster. Nu mot kvällen blev himmelen sådär vacker som den bara kan bli på sommaren. Livet hörrni!

Gillar