LAZY DAY IN THE SUN

WOW. Som nämnt i gårdagens inlägg tog jag sovmorgon idag - en riktigt lång sovmorgon. När jag tog upp mobilen för att stänga av Sleep cycle visade klockan 12.00. Brukar inte sova sådär länge vanligtvis, men idag kändes det verkligen behövligt. Att bara sova till man vaknar och låta kroppen visa ut.

Så idag har jag legat i solen hela dagen. Fräknarna bara lyser i ansiktet och kroppen har fått sin dos av d-vitamin. Det absolut bästa som finns. Kroppen har fått färg och en riktig uppfräschning inför Italien. Kollade precis vädret och det ska vara sol när vi kommer. Åh, längtar ihjäl mig.

Förresten, kameran är stendöd men här är bild från förra våren/hösten innan Zara skulle spela på Liseberg.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

anneli,
Ibland är det allt man behöver, få sova ut! Hel skönt 😊
anneliblom.se/
isabelkensson
isabelkensson,
Hej fina du! Jag tänkte bara säga att jag har startat igång en Veckans blogg-tävling där jag på söndag kommer lyfta fram en blogg som jag tycker förtjänar lite extra blickar. Du har chansen att synas på min blogg med en beskrivning och motivering till varför jag valde just dig, en direktlänk till bloggen samt mina favoritbilder från din blogg. Du får gärna vara med, finns under kategorin "Veckans blogg", kram på dig! <3
nouw.com/isabelkensson