Linus fyller 27 ❤️

Såhär såg det ut igår imorse när jag halvt överraskade L med en frukost. Vi fick en soffleverans och var tvungna att flytta bilen innan. Tanken var att komma in med en frukostbricka innan han vaknade. Blev bra ändå dock. Och gott var det!

Jag gjorde bananpannkakor och toppade med passionsfrukt, stekta hallon (vi har ju ingen micro..), lime och honung. Mmmm...

Vi båda var extremt trötta, så vi tog oss en eftermiddag i sängen. L sov och jag varvade sömn med Grey’s Anatomy.

När klockan började närma sig 18 tog vi oss bort mot Linnéterassen för en fördrink innan vi gick bort till Magic Flamingo för middag. Har inte varit på något av ställena förut, men blev positivt överraskad!

Vi valde en sharing meny borta på Magic Flamingo. Jag tyckte det var roligare än att välja det man vet är gott. Vi är inte riktigt vana vid det ”råa”, som tonfisk, innerlåren och biffen var. Men det var gott! Är man inte van vid konsistensen blir det som en chock för smaklökarna. Till efterrätt blev det churros och kaffe.

Efter middagen mötte vi upp vår vän Therese och gick bort till Tyska Bron. Jag och L har varit där en gång tidigare sen stället utvidgades, men då bara druckit en kaffe. Lika mysigt som vi föreställt oss på kvällen och mysigt med sällskapet av Therese.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Henke,
Bara massor med gott o dricka och äta. låter som en riktigt fin dag
www.htcab.com/
Ellendelin
Ellendelin ,
Det var det, så härligt 💜
nouw.com/ellendelin
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vilken lyx att få stiga upp till det när man fyller år, vad mysigt! Lät som en himla toppendag verkligen, så kul att äta ute - vardagslyx! <3
nouw.com/emmaengstrom