Lite om mig

Hur gammal är du? 16, men är inne på mitt sjuttonde år. Det är inte lätt att vara decemberbarn.

När vaknade du idag? Någonstans runt halv elva hihi.

Vad åt du till frukost? Ett glas proviva och två mackor med leverpastej på.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig. Jag älskar bananer mer än något annat, har extremt dåligt minne - alltså verkligen extremt dåligt minne och mitt tålamod borde få pris.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över? Jag gillar mig själv och hur jag ser ut. Det är den jag är. Sen är det klart att det alltid kommer finnas småsaker som man vill ändra på, men dom småsakerna formar mig till mig och det är ingenting jag är onöjd med på något sätt.

Vad har du gjort idag? Verkligen ingenting. Vaknat, bytt om till myskläder och ätit frukost tjoho.

Vilken film såg du senast? Camp Rock 2. Aldrig känt så mycket nostalgi som igårkväll. Älskar filmer från när man va liten.

Är du besatt av någonting? Snygga instagramfeed och träning.

Beskriv en perfekt dag. Solen tittar fram, det är varmt och man har ett härligt gäng vid sin sida. Planerna är spikade och alla handlar mat till ett litet knytkalas. Sådana dagar älskar jag.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu. Min säng hihi

Vad lyssnar du på just nu? Mamma och lillasyster som går runt i huset.

Hur går du helst klädd? Ett par sköna jeans eller utsvängda byxor, blus och kappa. Snyggt men inte allt för uppklätt och det viktigaste - SKÖNT!

Är du morgon eller kvällsmänniska? Har inte så bra koll på vad en morgon eller kvällsmänniska är för något lol, så jag vet faktiskt inte.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Svenska, engelska och idrott.

Vad köpte du senast? Världens finaste kjol!

Vad har du i dina fickor? Ingenting.

Vilken är din favoritaffär? Mango och Bershka för tillfället.

Vilka smeknamn har du haft? Elldel, ello, ellis, LN, dinosaurien och dagisbarnet är dom jag kan komma på nu. Oftast är Elldel och LN de som används, eller mitt tilltalsnamn.

Gillar

Kommentarer