Måndagsfrulle - stekt ägg & avokadomacka

En ledig måndag är väl ganska lyxigt? Det tycker jag i alla fall. Behöver ett par lediga dagar och att starta den nya veckan ledig gör allt annat än ont för psyket.

Den här helgen har jag spenderat hos min kära man. Åkte dit i lördagskväll och kom hem vid lunch idag. Tidigare i veckan bestämde vi oss för en dejt kväll på söndagen, så igår åt vi middag ute och spelade bowling på kvällen. Jättemysigt och kul kväll. Fick somna bredvid honom sedan. Min man <3

När jag kom hem förut mosade jag avokado och stekte ett två ägg till. Brödet är ett fröbröd från Dahls, men som inte alltid finns inne hos oss.Idag lyckades jag dock få med mig ett hem. En riktig lyxfrulle med andra ord. Åkte iväg till gymmet kort efter det, uträttade lite ärenden och klev för en liten stund sedan in genom dörren hemma. Nu väntar åtta arbetsdagar på rad och jag känner mig faktiskt redo. Längtar till nästa onsdag dock. Sovmorgon!!!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Nej men oj så gott!! Inte hört om det brödet innan men ska kika om vi har det <3 Hoppas verkligen dina dagar på jobbet kommer gå bra <3 KRAM!
nouw.com/emmaengstrom
Ellendelin
Ellendelin ,
Köp det! Helt magiskt gott och man håller sig mätt länge! <3
nouw.com/ellendelin
Ellendelin
Ellendelin ,
Köp det! Helt magiskt gott och man håller sig mätt länge! <3
nouw.com/ellendelin