Me x3

Hej, härliga gänget! Min dag idag har bara vara fylld med dans. Vi startade med jazzdans och avslutningskoreografin på föreställningen och avslutade med impro resterande delen av dagen. Vi byggde kombinationr med hjälp av rörelsemönster och movements som det kallas. Icke dansare förstår kanske inte helt, men vi släpper det där.

Jag och mamma pratade igår om hållning och hur man uppfattas som en mer självsäker person på arbetsintervjuer om man sträcker på sig. Hon berättade om Pippi-metoden, där man står bredbent och med händerna i midjan, samtidigt om man puttar bak axlarna. Det testade jag idag på danslektionen och det funkade faktiskt. Inte så att det märktes av mina klasskamrater kanske, men jag upplevde att mitt självförtroende blev snäppet bättre och att psyket lite sket i alla andra runtomkring. Det är en stor fördel när man ska improvisera. Man ska absolut inte ignorera människorna omkring sig, men man behöver gå in i den så kallade "improvisationsbubblan".

Nu blev det mycket danssnack, men jag gillar det. Det är ändå en så stor del av mitt liv. Vill ni att jag ska skriva mer om det? Förresten fick jag ett extremt roligt mejl förut, men vågar inte avslöja för mycket just nu. Det får ni veta lite senare i veckan!

Gillar

Kommentarer