Min favoritfrukost och planer för framtiden

Godmorgon hjärtan! Vet ni vad jag gjorde igår? Jag beställde ett nytt objektiv till min kamera! Ingen är nog lyckligare än mig just nu, även fast plånboken gråter en skvätt i denna stund. Vet att objektivet kommer ta min fotografering till en helt ny nivå och göra mitt användande av kameran optimal. Åh, vill ha det nu!

Idag gjorde åt jag vaniljgröt med chiafrön, pumpafrön, hallon och kokosflingor med en smoothie vid sidan om. Var tvungen att leta fram lite arkivbilder. Kameran var död och minneskortet fullt. Oturen kan inte bli värre.

Idag ska jag jobba hela eftermiddagen, men innan det ska jag försöka måla om i mitt rum. Eller två små väggar rättare sagt. Köpte en större säng igår och behöver möblera om i rummet för att kompositionen i rummet ska bli bra. Just nu ser allting väldigt klumpigt ut. Ni kommer självklart få se resultatet när allting blir klart, vilket förhoppningsvis blir till hösten!

Det kommer även ett inspirationsinlägg i veckan eller början av nästa vecka med olika dekorationsförslag till rummet. Stay tuned!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Så gott! måste testa!!
nouw.com/isabellepettersson
Ellendelin
Ellendelin ,
JAAAA, testa, det är så gott!!!
nouw.com/ellendelin