Min hektiska vecka

Ugh - vilken dag! Veckans sista jobbpass är avklarat och kunderna under morgonen har varit på sitt sämsta humör. Ni vet när man möter folk som bara suger energin av en. Precis så. Det resulterade i att jag somnade strax efter att jag kom hem och vaknade nu. Snacka om att vara helt slut.

Men till något roligare - jag är ledig imorgon! Efter en intensiv vecka av jobb har jag äntligen lite ledig tid till bloggen, familjen och att bara vara. Lyckades, som sagt, sova bort min eftermiddag, men att bara mysa med familjen ikväll blir alldeles perfekt. Jag har nästan längtat. Förr var familjemys så självklart och nu när jag jobbar till 22 vissa dagar blir det nästan raka vägen till sängen.

Imorgon ska jag träna, skriva inlägg till bloggen och umgås med släkt och familj. Vi ska ha gäster här på kvällen. Det ska bli så härligt. Att få lite tid till sådant som jag mår bra av, dvs träning och tid med nära behöver jag. En boost inför kommande dagar och veckor. Man måste få unna sig det man mår bra av!

Gillar

Kommentarer