Min mysiga helg

Har precis kokat upp en kanna kaffe och ska sätta mig avnjuta en kopp. Det märks så tydligen när jag inte fått dricka min första kopp kaffe på morgonen. Huvudvärken blir så påtaglig. Det är absolut ett beroende i grunden, men att inte få dricka det svarta guldet hade gjort min dag så tråkig. Mysfaktorn i frukosten hade försvunnit helt. Skämt åsido. Jag tycker bara att kaffe smakar så otroligt gott.

Bilderna är från en frukost på Brogyllen för två veckor sedan. Det fanns tre olika alternativ att välja på och jag valde den gröna varianten. Riktigt god och prisvärd!

Jag kom precis hem från Linus. Har ju varit krasslig hela helgen, men åkte ändå hem till honom igår. Febern var borta och hade varit det hela dagen. Inga andra symptom visade sig heller, förutom en svag kropp och ett trött sinne. Ville bara mysa ner mig i hans famn. Så igår hämtade han upp mig och vi åkte in till affären för att handla lite gott. Sedan låg vi i sängen och myste hela kvällen. I morse gjorde vi likadant (- att handla då vill säga), innan det var dags för honom att åka in till jobbet. Får se om jag hör något om hysterin senare idag. Eller har den lagt sig lite? Någon som vet?

Nu blir det i alla fall kaffedrickande (kan man nämna ordet kaffe fler gånger i det här inlägget?) och en mysig serie från min sida. Vi kollade på Gåsmamman hela morgonen, har inte kollat sedan säsong två släpptes för flera år sedan.

Gillar

Kommentarer