Min obehagliga kväll

Godmorgon hjärtan! Igår var en riktig skitdag för mig - eller i alla fall på eftermiddagen. Jobbet gick suveränt, men kom hem och det var efter att jag somnat till en stund som jag inte mådde så bra.

Helt plötsligt fick jag yrsel, mådde så illa och skakade så jag knappt orkade stå upp. La mig utanför toaletten för att ha nära till toan om något skulle hända ett tag. Till sist fick jag i mig lite glass och sedan lite lax och då kom krafterna tillbaka. Jätteläskigt. Hade ätit alla måltider förutom middag, som jag lyckades börja med? Fråga mig inte hur. Hann skära upp en hel färsk lax innan jag fick ropa dit L haha. Stackarn var så orolig.. 💜 Jag menar - lax, och speciellt färsk lax, luktar en del.

Idag mår jag bättre. Sov från och till på kvällen och somnade för natten vid 22-tiden. Vaknade vid 10 nu på morgonen, så antar att kroppen bara fick sig en urladdning. Om en stund ska jag och L till jobbet och köra ett kvällspass. Ikväll blir det hämtmat och för engångsskull ska det bli riktigt gott. Kram

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Skönt att du mår bättre idag <33
nouw.com/celinelundqvists
Malin,
Skönt att du mår bättre!!
whitepouch.co.uk/
happyM
happyM,
Men nej vad obehagligt 😲 så himla himla bra att du mår bättre nu ❤️❤️ Stor kram ❤️❤️
nouw.com/happym