MINA BEAUTY FAVORITER - MAJ

Innehåller reklamlänkar

Hej hjärtan!! 💞 Inspirerades av fina @sannajornvik när jag skrev det här inlägget. Vill ju få in mer hudvård här, eftersom det är ett av mina stora intressen, och tyckte att hennes upplägg var så simpelt. Idag har jag valt ut 7 av mina favoriter som får representera maj. Klicka på länkarna under bilden för att komma till produkterna!

1. Clarins Gentle Foam Cleanser, min abosluta favorit rengörning! Köpte den för ca tre månader sedan och är besatt. Rengör på djupet och lämna ansiktet i rätt PH-värde. Man känner sig verkligen ren!

2. Estee Lauder DayWear Anti Oxidant Creme SPF 15, egentligen den enda dagskrämen med SPF som inte luktar SPF. Lägger sig fint på huden och luktar gurka. Jag har den för torr hy (fel beställning) men upplever inte att det gör något illa mot min kombinerade hy.

3. Clarins Anti Eau/Contour Body Treatment Oil köpte jag i somras och har använt den sparsamt. Doftar otroligt gott och lämnar efter sig en mycket återfuktad hy. Kladdar inget - vilket är ett pluss i kanten!

4. BareMinerals Dirty Detox mask, den här masken tipsar jag nästan alltid om. MEN - den är magisk! Luktar gott, rengör på djupet och lämnar inte huden sådär torr som vissa lermasker har en tendens att göra.

5. Clarins Lip Comfort Oil, den enda produkten jag inte testat, men som jag ville dela med mig ändå. Står högt på min önskelista. Såg att Kicks hade 25% för medlemar, så passa på!!!

6. GlamGlow Berryglow Probiotic Recovery Mask, återfuktande mask fylld med probiotika. Brukar lägga den efter en AHA/BHA mask för att lugna huden. Ibland sover jag även med för att ge huden en rejäl boost. Kladdar inte när den väl lagt sig.

7. Jade Roller, perfekt verktyg att få in serum med. Förvarar min i kylskåpet för att få maximal effekt. Lugnar huden och ger en åtstramande effekt som varar hela dagen! Fungerar extremt bra mot svullna ögon!!!

Gillar

Kommentarer

kdp
kdp,
Jag är så sugen på en jade roller! Vad spännande att du brukar förvara den i kylen, och att den är bra på att få in i serum med! När i din hudvårdsrutin använder du den? kram <3
nouw.com/kdp
Ellendelin
Ellendelin ,
Använder den efter att jag kletat in mina serum. Så någonstans i mitten. Kör stegen; rengöring, essence, serum, jaderoller och ansiktskräm! 🧡 kram
nouw.com/ellendelin