Mina mål 2016

Har sett en del bloggare skriva om sina mål under 2015, hur de klarade dom och hur stolta det är över sig själva. Det påminde mig om att jag också skrivit upp en den mål inför åren, något jag inte gjort förut. Tänkte att det skulle vara en rolig grej att ha som mål att klara av vissa saker och speciellt med tävlingsmänniskan som finns inom mig. Då kan jag om ett år gå tillbaka till det här inlägget och se vad jag klarade och inte klarade. Så spännande! Här har ni mål inför 2016;

Mål 2016:

- Gymma minst tre gånger i veckan. Träning är så himla roligt och so jag nämnt någon gång innan blir det ingen dans på fritiden den här terminen. Ska passa på att bygga muskler som ger mig stora fördelar i dansen istället!

- Kunna stå på händerna, barrel turn, armhävningar med klapp, springa en mil utan stopp, spagat & split, trippelpiruett utan problem. Roliga utmaningar som ska kunna göras!

- Utöka mina sociala kretsar. Vill lära känna mycket nytt folk i år, det kommer få mig att växa så otroligt mycket som person!

- Utveckla min klädstil och utöka garderoben. Har ett hum om hur min personliga stil är, men vill under söka den mer och hitta det som verkligen får mig att känna mig som Ellen Delin. Det som kan representera mig helt enkelt!

- Fånga ögonblick. I år tänker jag bli skickligare med kameran och duktigare på att ta med mig kameran överallt!

- Ge upp på all negativitet. Så fort jag märker att någon eller något gör mig negativ ska jag släppa det och gå vidare. Mitt 2016 ska vara positivt.

- Plugga järnet och få bra betyg!!! Har alltid skött skolan men det är sällan jag planerar in plugget, det ska jag bli bättre på! Jag ska spendera minst en halvtimme varje dag med matematiken och minst 3h i veckan ska tillägnas åt plugget hemma.

- Äta nyttigare och undvika socker, men absolut inte vara rädd för att unna mig. Ja, det säger ju sig självt.

- Våga utmana mig själv. Jag ska tacka ja till fler grejer, göra sådant som gör mig nervös och bara våga kliva ut ur bekvämlighetsboxen helt enkelt!

- Sist men inte minst, få bloggen att växa! I år får bli bloggens år. Jag ska satsa helhjärtat på bloggen och få den att växa sig större än någonsin. Att blogga är något jag brinner för och något jag vill kunna halvt försörja mig på i framtiden. Man får ju börja någonstans!


Gillar

Kommentarer