Mina planer för veckan

Den här veckan betyder förändring. Jag har från och med idag ett nytt och fastare schemat på jobbet, vilket gör att min planering blir så mycket enklare. Alltid ledig två dagar i veckan. Så himla skönt! Jag har kokat ihop en inlägg om hur min höst kommer att se ut, eller hur jag vill att min höst ska se ut rättare sagt. Ni får läsa mer om det när allting är färdig skrivet!

Den här veckan har en ganska tråkig start med mycket jobb och få fritidsaktiviteter - om man kan kalla min lediga tid för fritid. Mot slutet av veckan har jag dock massa roligt. Läs mer om den längre ner. Ska ni göra något roligt i veckan?

Måndag:

Jag jobbade till 18.15, handlade och åkte hem. Hann med ett gympass på morgonen innan jobbet.

Tisdag:

Tisdagen bli väldigt lik måndagen. Jag ska åka in till gymmet på morgonen innan jobbet för att bränna av ett härligt överkroppspass och efter jobbet blir det hem för att vila kroppen och äta middag.

Onsdag:

Gym på morgonen och ett sent jobbpass.

Torsdag:

Samma som under onsdagen.

Fredag:

Jag jobbar fram till klockan åtta och därefter åker jag direkt till Gothia Towers för att möta upp mamma. Vi ska bo där under helgen. Hennes jobb ska ha en stor gala och massa föreläsningar om märket. Jag får den stora äran att följa med!

Lördag:

Hela dagen är fullspäckad med föreläsningar, men på kvällen händer det annat. Då är det middag med hennes kollegor och på kvällen - GALA. På Scandinavium. Där hyllas alla som gjort bra ifrån sig under året och det bjuds på underhållning ihop med fina tal. Jag längtar!

Söndag:

Uppe tidigt för en underbar hotellfrukost innan det bär av mot ännu fler föreläsningar. Mot eftermiddag/kvällen ska vi självklart rösta (om vi inte väljer att förtidsrösta, det beror på hur schemat ser ut). Sedan ser jag framemot en lugn söndagskväll innan en ny vecka kickar igång.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

JessyGunnarsson
JessyGunnarsson,
Ellendelin
Ellendelin ,
Åh tack fina Jessy!
nouw.com/ellendelin
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hoppas verkligen att veckan är toppen och att det går bra på jobbet! <3
nouw.com/emmaengstrom

Mest lästa