Mina skönhets favoriter

I inlägget hittar ni adlinks. Klicka gärna på dom!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är en skönhets dag. Har haft hemmaspa för ansiktet. Körde på Dirty Detox (som är länkad längre ner) och därefter

Glamglows Berry Glow (klick)
. Som den hudvårdsjunkie jag är känns det ganska givet att dela med mig av mina favoriter med er. En del kostar mer och andra mindre, men jag kan verkligen rekommendera att investera i bra hudvård.

Här har vi grunden till hela min hudvårdsrutin, nämligen Mary Kay's mirakel set! Jag använder mig inte av ögonkrämen regelbundet (se nedan), men den är grym. Mjuk och går lätt in i huden. Gör det den ska göra med andra ord. Resten ingår i min dagliga och nattliga hudvård. Dagkrämen (rosa) innehåller SPF, vilket håller huden skyddad från UVA och UVB strålar. Visste ni att 80% av hudens åldrande kommer från solen? Det är ganska galet. Nattkrämen är magisk och huden blir ordentligt återfuktad. Setet hittar ni hos er lokala Mary Kay konsult.

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex (klick)

Min absoluta favorit ögonkräm från Estée Lauder. Med sin honungsaktiga konsistens reducerar krämen mörka ringar och ger mycket med fukt till ögonen. Den har hjälpt mig med mina utslag runt ögonen, så jag klarar mig knappt utan den. Luktar gott och är väldigt dryg. Jag använder den som steg 2 efter min rengöring.

Kostar 620:- på Åhléns.

En fantastisk lermask från Glamglow. Jag älskar lermasker just för känslan efteråt, man känner sig så otroligt ren. Den här masken tycker jag agerar antiinflammatoriskt på det sättet att den lugnar blemmor som gör ont. Min är slut just nu och mitt hudvårdshjärta gråter. Måste köpa en ny ASAP!!!

Kostar 485:- på Kicks.

Serumet jag inte kan leva utan. Detta använder jag morgon och kväll direkt efter ögonkrämen. Tar på den med cirkulerande rörelse och drar upp mot pannan. Huden blir plumpad och återfuktad dagen efter. Den reducerar ålderstecken, jämnar ut och förebygger skador från våra yttre faktorer. Serumet jobbar inifrån, vilket stärker och bygger upp hyn på nytt. Världens bästa serum helt enkelt.

Kostar 1110:- på Åhléns.

På andra plats kommer bareMinerals dirty detox. Det är en djuprengörande lermask med fyra olika mineralrika leror. Masken torkar inte, men är heller in kladdig när den torkar. Av den får man ett härligt glow och huden känns otroligt ren.

Kostar 510:- på Åhléns.

100% Organic Cold Pressed Rose Hip Seed Oil (klick)
&
Niacinamide 10% + Zinc 1% (klick)

Den perfekta oljan. Gör huden otroligt återfuktad och ger ett fint glow. Går även att använda till torra partier på kroppen eller slitna hårtoppar. En allt-i-allo olja helt enkelt! Sedan har vi Niacinamid som ger intrycket av mindre orenheter och Zink som i kombination hjälper till att balansera talgproduktionen! Använder denna ibland och jag får intrycket av en mindre fet hy. Oljan lägger jag på som sista steg efter nattkrämen och niacinamid-syran åker på innan mitt serum från Estée Lauder.

Oljan kostar 129kr och syran 69kr på Åhléns.

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,
Vill så testa någon mask från Glamglow och produkt från the ordinary, måste göras snarast 😍
nouw.com/matildakz
Ellendelin
Ellendelin ,
Gör det! Glamglow har små burkar med lite av deras okika masker. Supermuden i det formatet räcker jättelänge!
nouw.com/ellendelin
matildakz
matildakz,
Åhh, det ska jag absolut kika på!
nouw.com/matildakz