Mina tankar en vanlig tisdag

Hej vänner! En sen uppdatering till er kommer här. Jag har varit på jobbet hela dagen. Från morgon till kväll. Det är nästan så att jag snart kommer börja kalla jobbet för mitt andra hem. Efter långa arbetsdagar blir jag ofta väldigt trött och får väldigt lite ork till annat. Bloggen får ta mycket stryk här, men också träningen och mitt sociala liv. Min kropp har väldigt lätt för att bli utmattad. På kort sikt.

Jag tror att allting sitter i huvudet, oavsett vad det är, men när det kommer till att vara trött har jag svårt att kämpa emot. Det är som ett gift som rinner genom ådrorna och som jag inte kan göra något åt. Inte ens en 12 timmars nattsömn kan rädda mig. Känner ni också så? En konstant trötthet.

Idag har jag dock försökt att rycka upp mig. Det gäller att hålla humöret uppe och eftersom jag fortfarande lever på min fantastiska helg är det inte speciellt svårt att vara glad mot både kunder och kollegor. Jag är verkligen lycklig och tillfreds med livet, fast kroppen många gånger få ta stryk i och med tröttheten. Så nu ska jag sova vänner. Och ta sovmorgon imorgon, eftersom jag äntligen får ett par dagars vila på riktigt. Kram på er.

Gillar

Kommentarer

louisefridh
louisefridh,
Gäller att vila ut ordentligt när man kan! Hoppas du får en kanondag idag <3
Ellendelin
Ellendelin ,
Men precis Louise!! Hoppas du haft en super trevlig dag, kramar till dig <3
nouw.com/ellendelin