Mina topp tre favorit kosttillskott

I betalt samarbete med Topformula

Ni som har följt mig länge vet hur intresserad jag är av både inre och yttre hälsa. Tar mer än gärna vitaminer, mineraler, syror och allt vad det innebär - som kan vara bra för kroppen och dess funktion. Vår egen kropp är det vi ska leva med genom restan av livet. Då är det otroligt viktigt att vi tar hand om den!

Nu under hösten och vintern speciellt, tycker jag det är så himla viktigt att ge kroppen alla viktiga vitaminer och mineraler, för att ge kroppen de bästa förutsättningarna. Det är viktigt för mig.

Jag kom i kontakt med Topformula för ett tag sedan. Det är ett svenskt bolag, grundat 2004, som driver egen fabrik och distribution i Norrköping. När jag gick in på hemsidan blev jag helt paff. Priserna är nästan overkliga! Hur kan deras produkter vara så billiga, när alla andra tar så mycket mer per burk?

Jo ni - det ska jag förklara för er. Detta är för att Topformulas affärsidé bygger på en försäljning direkt från deras fabrik. Det vill säga att det inte finns någon mellanhand. Företaget sköter allting själva. Resultatet av det är att Topformula kan pressa priserna otroligt lågt, lägre än någon annan konkurrent jag hittat. Tänk att kunna spara nästan 50% av priset, bara av en direktförsäljning mellan dig och företaget. Det tror jag ingen tackar nej till.

Men om vi ska prata kosttillskott - vad hade jag valt en mörk höst som denna? Definitiv d-vitamin mina vänner. Eftersom vi Sverige har mindre sol denna tiden på året. D-vitamin hjälper immunförsvarets normala funktion, bibehåller musklernas normala funktion och håller jämna kalciumnivåer i kroppen.

Ett annat tillskott jag gärna tar är MSM. Det upplever jag hjälper mig med mina allergier för pälsdjur, damm och pollen. MSM är ett svavel som finns naturligt i kroppens proteinrika vävnader, så som hud, naglar, hår, hjärna etc. Det agerar inflammationshämmande, förbättrar ledfunktionen i kroppen, fungerar bra mot acne och förbättrar kroppens återhämtning.

Sist men inte minst tycker jag järn är så otroligt viktigt för speciellt kvinnor. Vi blöder minst en gång i månaden. Järn ingår i den röda färgen i blodet, hemoglobin, och är viktigt för flera av kroppens delar och funktioner. Immunsystemet, energiomsättningen och syretransporten är några av de delar som påverkas. Tillsammans med c-vitamin ökas upptaget av järnet.

Med rabattkoden "PROVA10" får du 10% rabatt på varorna i din varukorg, UTÖVER de grymma priser Topformula redan har. Hur bra är inte det? Och vill in veta något ännu bättre, du får alltid fri frakt. Alltid. Det finns alltså ingen anledning att inte välja Topformula. För mig känns det tryggt att produkterna är från Sverige också. Varför tveka på produkter som bara gör kroppen gott?

Gillar

Kommentarer

ebbabrage
ebbabrage,
Så fin du är 💕
nouw.com/ebbabrage
emelivet
emelivet,

D-vitamin är ett måste för mig! Tar jag inte det blir jag en zombie xD

nouw.com/emelivet
meltems
meltems,
Det är så viktigt när man bor i Sverige 🙈
nouw.com/meltems
artibus
artibus,
Jag är så dålig på att äta kosttillskott, vill att allt ska kunna vara så naturligt som möjligt. Men bor man i sverige kan man ju inte få sol året om så man kanske ska tänka om lite. Tack för tips <3
nouw.com/artibus
beattriicee
beattriicee,

Det är verkligen så viktigt att äta vitaminer och du är verkligen så duktig på detta som kan så mycket! 🥰

nouw.com/beattriicee
hilmak
hilmak,

Asså jag verkligen älskar topformula! Har klickat vem mina vitaminer därifrån i säkert 2 år nu! Bästa! ❤️

nouw.com/hilmak
oliviamalm
oliviamalm ,

Så bra och viktigt att ta vitaminer nu när det börjar bli lite mörkare tider! Jag slarvar allt för mycket med det

nouw.com/oliviamalm
malinkirstine
malinkirstine,
Så bra inlägg! Har ju själv börjat äta lite tack vare dig haha <3
nouw.com/malinkirstine
Desireekujala
Desireekujala,

Så intressant inlägg 😃 Och vad bra med en rabattkod 😃

nouw.com/desireekujala