Miriam Bryant och älskvärda kompisar

Damn gurl that hair flip tho

Tror inte att någon förstår hur mycket kärlek jag har till dessa tjejer. Allt vi har gått igenom tillsammans är oberäkneligt, men det viktigaste är att vi alltid stått vid varandras sida oavsett vad. Det är sjukt hur mycket dom betyder för mig.

Såhär startade våran kväll. Vi möttes upp på korsvägen vid sex tiden och promenerade långsamt in på Liseberg. Vi valde att inte stå så nära scenen för att ett, jag skulle kunna fotografera och två för att vi trodde att det skulle bli extremt mycket folk som skulle stå och knö. Folk tittade extra mycket på oss när vi drog igång med en lite photoshoot, men det gjorde allting så mycket roligare lol. (måste bara meddela att alla tjejerna inte är med på bilder, några valde mat framför fotografering blinkblink)

Ser ni vilket MAGISKT ljus????? Har inte gjort mer än lagt på skärpa och lite brus. AMAZING!!!

Två timmar senare drog konserten igång och vi sjung för full hals på alla låtar. Publiken var med från start och Miriam levererade varje låt. I mellanakterna drog hon in mycket humor med också mycket om kärlek. Om att kärlek är det finaste som finns, men också det mest smärtsamma.

​Ett urval av alla bilder jag tog under kvällen igår! Får helt enkelt ladda upp ännu fler med tiden, för hon är en vacker människa som gjorde sig fantastisk på alla bilder. Tackar Miriam och min tjejer för en underbar kväll <3

  • Postad i: posted_inFoto

Gillar

Kommentarer

jenniifersplace
jenniifersplace,
Verkar som en härlig kväll du hade!
nouw.com/jenniifersplace
Ellendelin
Ellendelin ,
Det var superhärligt och jätteroligt!
nouw.com/ellendelin