Mitt bästa tips mot ångest

Nämen hallå gänget! Jag sov till halv ett idag - halv ett!!! L stack redan vid fyra i morse och det tog tydligen extremt på mina krafter. Hade svårt att somna om och kände en del ångest. Förmodligen för att tröttheten var oövervinnlig. Oavsett var det skönt att få sova ut.

Hur mår ni idag? Förutom mitt ångestpåslag i morse så mår jag väldigt bra. Känner mig tacksam för livet och för vilket sinnestillstånd jag befinner mig i idag. I början av året var allting väldigt mörkt. Ångesten låg som ett tjockt moln konstant, men nu ett par månader senare är det ganska ljuset igen. Det blir ju alltid bra i slutändan.

Mitt absolut bästa tips när ångesten är för påtaglig är att andas. Jag tänker alltid det klassiska "andas in, andas ut". För när dom dumma tankarna vill ta över är distraktion en nödvändighet. Vi vill ju inte att ångesten ska få ta över. Min psykolog har också tipsat om att påminna hjärnan att de dumma tankarna faktiskt bara är tankar. Det är jättesvårt för mig att övertala huvudet på det sättet, men "andas in, andas ut" metoden funkar desto bättre.

  • Postad i: posted_inTips

Gillar

Kommentarer