MTV club

Godmorgon hjärtan! Jag har saknat bloggen, men när livet kommer emellan måste man prioritera det. Igår hade jag en jätterolig kväll på Partille Arena. Egentligen kändes det mest som ett skoldisko, men det blir ju vad man gör det till. Hade bra sällskap och träffade många fina gamla kompisar under festivalens gång som förgyllde kvällen. Hade en outfit igårkväll som jag var extremt nöjd över och kände mig verkligen snygg igår, thanks Klara <3333 Vi fotade nästan ingenting, men får försöka visa er någon annan gång.

Idag ska jag plugga, träna och sjunga (älskar att sjunga, men pratar inte speciellt högt om det haha). Mina fötter värker efter allt dansande igår, både i skolan och på festivalen, men har fortfarande så mycket energi jag behöver göra av med. Ska försöka slå torsdagens fem kilometer med en halv kilometer minst och sedan köra lite arm-och magövningar. Det behövs verkligen.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

lovisaelsa
lovisaelsa,
Hoppas du får en bra dag! 😊
nouw.com/lovisaelsa
Ellendelin
Ellendelin ,
Tack detsamma fina du
nouw.com/ellendelin
leila
leila,
Jätte fiin blogg!! Skulle behöva ha hjälp med mitt h��r, la nyss upp ett inlägg och behöver folks opinion om vad jag kan göra❤❤
nouw.com/leila