Myskväll och photoshop

ÄlsklingsHelena 💗

Godmorgon mina fina! Inatt har jag sovit hos Helena. Jag, Klara, Johanna och Helena bestämde oss för en spontan myskväll. Vi gjorde tacos till middag och hade köpt med oss massor med choklad och chips. Jag har varit sugen på att baka brownies på svarta bönor ett bra tag, så det testade vi att göra. Ingen hit bland kompisarna men för jag tyckte det var helt okej. Absolut något att göra igen, med tanke på att vi inte gjorde helt efter receptet.

Har även fått tag i Photoshop (thanks Helenabae) så nu kommer jag kunna uppdatera bloggen med så mycket bättre bilder. Jag menar - kolla bara på kvalitén på bilderna i detta inlägg jämfört med bilderna i andra inlägg (från kameran vill säga, mobilen har inga åsikter). Ska sätta mig och googla runt när jag kommer hem sedan.

Nu väntar jag på att tjejerna ska vakna så vi kan äta frukost. Uppskattar verkligen ensamtid på morgonen. Kokade kaffe, satte på en poddcast och satte mig på balkongen med en filt virad runt mig. Supermysigt!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Emeliebibezic
Emeliebibezic,
Hej fina du! Härlig blogg du har 😊
Kika gärna in min där jag nu lagt upp bilder från Stella McCartney eventet! Jag har även tipsat om mina 5 bästa tips för att plugga effektivt! Kram
nouw.com/emeliebibezic
Ellendelin
Ellendelin ,
Tack så mycket!! 😊
nouw.com/ellendelin