När allting är vackert och ingenting gör ont

Har ni någon gång varit med någon och känt vetskapen av att det snart kommer vara över? Att allting snart kommer vara ett minne som om några år bara kommer vara ett "ja juste". Det är något speciellt med det. Att befinna sig i någons famn och veta att det inte kommer vara föralltid.

Det är med ett förvirrat hjärta som man kramar om varandra och hoppas på en morgondag. Man vet inget säkert och inte minst vet hjärtat vad som kommer hända härnäst. Istället njuter man av varje minut man spenderar med varandra - som om bägaren håller på att rinna över, men ingen vet hur fylld den var från början.

Jag vet precis hur det känns. Det är en svårbeskriven känsla, för jag minns så väl sommarens varma strålar när de träffade våra ansikten och din haka lutade mot mitt huvud. Det här var inte mannen i mitt liv men jag kunde inte låta bli att le när jag tänkte på oss två tillsammans. Vilken jäkla kombo.

Men det var när din haka slutade luta sig mot mitt huvud som jag visste att det här var sista gången och att ett vi inte längre fanns. Nu fanns det inte längre något som höll ihop oss.

Gillar