När livet blir för mycket

Hej gänget. Min frånvaro här har varit brutal och det är av den enkla anledningen att livet kom emellan. I onsdags hade jag en extremt jobbigt dag med mycket prov och kroppen sade väl ifrån. Grät ända fram till att jag inte orkade vara kvar i skolan. Det kändes precis som uttrycket "bägaren rann över". Pratade med alla möjliga människor på skolan som hade olika teorier om vad som kunnat vara orsaken och ska nu träffa någon att prata med. Det känns faktiskt väldigt skönt, att få bukt på stressen och reda ut livet.

För även fast det inte finns någon egentlig orska till mitt "breakdown", förutom stress, kan det vara småsaker som man inte tänker på. Det tror jag alla behöver ibland. Att prata med någon om livet.

Det har varit mycket i skolan det senaste och hela min helg kommer ägnas åt jobb. Tiden för att bara ta det lugnt eller ens kunna göra det jag tycker är roligt finns liksom inte. Skolan kommer alltid behöva gå först.

Lever på tanken av att jag i två veckor kommer få göra något annat än en vanlig skolvecka. Nästa vecka har vi projektvecka och då kan allt fokus läggas på gymnasiearbetet och veckan därpå är det lov (!!!!). Ett välbehövligt j*vla lov. Ska utnyttja tiden till fullo med mycket träning, serier och promenader ute i friska luften. Ska även ta tag i körkortet som hamnat åt sidan alldeles för länge.

Gillar

Kommentarer

isabelkensson
isabelkensson,
Fina du, hoppas allt löser sig. Tror det kan vara riktigt skönt att prata med någon, att bara få släppa på alla tankar och känslor. Ha inte stress över bloggen, den finns kvar. Ta hand om dig själv, hoppas allt blir bra <3 Kram
nouw.com/isabelkensson