Onsdagslistan

Hur har din dag varit?

Riktigt bra! Varit omgiven bland människor jag trivs med och kommer underfund med hur min framtid ska se ut.

Vad har du gjort idag?

Tänkte börja dagen med att yoga en stund. Har tänkt mig att det kan bli en ganska kreativ ny rutin, men att sova lockade mer och istället fick jag stressa till bussen. Skoldagen har varit extremt lång. Började åtta och repeterade fram till tre. Sedan åkte dansklassen in till stan för att äta middag och preppa inför kvällen som har spenderats på operan. Två mycket givande föreställningar som slutade vid halv elva. Varje gång jag är på operan förvånas jag över hur inspirerad jag blir. På den scenen vill jag stå.

En låt som du lyssnat non stop på?

E.T med Katy Perry ft Kanye West

Vad gör du just nu?

Ligger i sängen och bloggar. Överväger också om sminket ska av eller inte. JAG ÄR TRÖTT.

Skall du göra någonting kul i veckan?

Fram till fredag blir det mycket arbete på projektet och på fredag ska det visas upp för publik. Då ska jag även äntligen ta mig en tur till gymmet. På lördag blir det kondition på schemat som en kompis förhoppningsvis hänger med på. Sedan blir det firandet utav kusin och massor utav plugg. Vet inte om plugget kan räknas till något kul, men vi kan ju alltså låtsas!

Känner du dig stressad?

Lite grann faktiskt. Skolan tar väldigt mycket på krafterna och speciellt när alla prov för terminen börjar rulla in. Denna veckan har vi föreställning/redovisning på vårt material vi jobbar fram och bloggen är inte på den nivån jag vill att den ska vara på.

Beskriv ditt humör med tre ord!

Trött, nedstämd, lycklig

Vad gör du när du är ensam hemma?

Sjunger, för det mesta! Annars bakar jag (= alltså smygäter en hel kladdkaka bara för att ingen ser), pluggar, pratar för mig själv. Tar det bara lugnt för det mesta.

Hur ser ditt rum ut för tillfället?

Det är inte stökigt, men lite rörigt. Ligger lite kläder på ställen som inte tillhör dem. Så lite i oordning skulle jag nog säga beskribver situationen bäst!

Har du köpt något fint denna veckan?

SKOR! Beställde hem ett par boots/klackar som jag hoppas hoppas hoppas sitter fint på.

Något du har på span?

En snygging. Skämt åsido, försöker hålla hårt i pengarna så internetshopping/fönstershopping är inte det optimala dock. Är dock jäkligt sugen på några nya mysiga stickade tröjor. Perfekta basplaggen inför senhösten och vintern!

Något du är beroende av?

Kaffe och Nocco, men det visste ni väl redan? ;-)

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer