Planer för vecka 8

Måndag: I idrotten har vi nu ett projekt där man ska utveckla en vis övning eller en vis kroppsdel och jag har valt marklyft - måndagar är därför min marklyftardag och i och med uppgiften har jag friträning på första lektionen. Eftersom jag körde rygg igår fick jag ändra om planerna och körde istället ett arm- och axelpass, med ett gruppass för mage som uppvärmning.

Därefter åker jag till skolan som vanligt, hade resterande lektioner och åkte hem till ytterligare plugg. En ganska vanlig måndag helt enkelt.

Tisdag: Med tanke på att jag inte fick in mitt yogapass i söndags bokade jag in ett idag istället. Det känns som ett rimligt sätt att starta dagen på. Efter skolan ska jag förmodligen möta upp Clara för att fota material till bloggen och därefter träningsdejta med henne. Mysigt!

Onsdag: Spinning på morgonen innan skolan för att få in träning. Efter skolan jag nämligen se de sista redovisningarna av gymnasiearbeten. Är supertaggad, har så otroligt talangfulla vänner! På kvällen ska jag förbereda en redovisning om Josephine Baker, om samhället på 1920-talet och jazzdansens historia. Wow, vad skönt det ska bli att bli klar med den här uppgiften.

Torsdag: Jag har sovmorgon på torsdagar och det ska jag utnyttja till fullo. Startar dagen med balett och abslutar den med engelska och därefter blir det ännu mer plugg, om jag inte hunnit bocka av allting tidigare under veckan. Hinner jag ska jag boka in ett zumbapass, annars får det vara.

Fredag: Börjar skolan 8.10 och slutar vid halv fyra. Ingen härlig fredag, men för att förgylla den ska jag dansa på kvällen. Därefter blir det en mysig kväll med familjen framför tvn. Välbehövligt efter en skolvecka fylld med aktiviteter.

Lördag/söndag: Jobb, jobb och bara jobb. Öppnar restaurangen på lördagen och spenderar resten av dagen där. Har ett kortare pass på söndagen, men lär behöva vila upp mig på kvällen framför en bra serie och en kopp té.

Gillar