Planer v. 3

Måndag: Idag blir det skola som vanligt. Startar dagen med idrott och avslutar den med modern dans. Måndagar är mina kortaste dagar, fruktansvärt skönt! Efter skolan jag vi fixa affischer till gymnasiearbetet och därefter ska jag in till stan.

Tisdag: Är i skolan till cirka fyra idag. Planen är att jobba stenhårt med slutkoreografin till gymnasiearbetet och förhoppningsvis få klart den för att kunna börja på den sista koreografin, som ska vara ganska enkel och bygga på känsla. En vecka till föreställning!

Onsdag: Idag är en ganska speciell dag som jag egentligen inte vill gå in på speciellt mycket. Går i skolan halvdag innan jag åker iväg på begravning. På kvällen ska jag möta upp min musikalgrupp och gå på Phantom of the Opera. Har inte sett den innan, det kommer bli spännande!

Torsdag: Återigen skola. Torsdagar är en ganska lång dag som startar med balett och avslutas med engelska. Efter skolan blir det dock bättre. Ska möta upp min finaste Clara för skitsnack och fika. Om vi tar en kaffe eller ett glas vin återstår och se, jag är bara glad att vi äntligen kan ses!

Fredag: Händelselös dag, men det ser jag framemot. Har en redovisning på eftermiddagen och avslutar skoldagen med improvisation, därefter ska jag bara hem och mysa med familjen. Välbehövligt efter en intensiv skolvecka!

Lördag: Jag har tänkt att åka iväg till gymmet och köra ett skönt pass. Har tänkt mycket på HiiT, det lär det bli. Kanske ett lätt armpass också för att få in lite styrketräning. Mot kvällen blir det ännu mer mys med familjen.

Söndag: Idag är det jobb som gäller. 17.00 klockar jag ut och tar bussen bort till gymmet för ytterligare ett pass. Funderar på antingen rygg eller ben, beror väl lite på dagsformen. Avslutar veckan med ett nytt avsnitt av Bron. Superbra serie, den rekommenderar jag starkt!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,

Vad fin du är 😊

nouw.com/evelinarou
BeaEkelund
BeaEkelund,

Så fina glasögon och verkligen fint med den gula tröja.❤️⬇️

nouw.com/beaekelund