PRESTATIONSPRINSESSA

En liten tillbakablick från mitt fotouppdrag under balen i början av sommaren. Kan nästan inte förstå att det om 260 dagar är min tur att stå på Götaplatsen, med dom bästa vännerna och bli fotad i en klänning man letat förgäves efter. Den perfekta balklänningen. Åh!

Klockan är strax över halv elva och jag har försökt starta inlägget flera gånger. Fingrarna flyter över tangentbordet, men avslutas alltid på delete. Varför tar prestationsprinsessan inom mig alltid över?

Det är svårt det där, när man alltid sätter så otrolig press på sig själv. Med handen på hjärtat måste jag faktiskt erkänna att min prestationsångest blivit mycket bättre, men ibland går det bara inte. Ångesten kickar in och så slutar det med att texten snabbt raderas från inlägget och pilen klickar bort sidan. Jag är så noga med mina texter, oavsett om det handlar om ett känslosamt inlägg eller om det bara är vardagsinlägg, som det här inlägget egentligen skulle varit. Det ska låta bra, det ska se bra ut. Det finns inget mellanting.

Har ni några tips, trix? Är ganska bra på att hantera prestationsångesten, men ibland är hjälp behövligt för att utveckla sin hanteringsprocess.

Gillar

Kommentarer

Ida,
känner igen mig! har du läst Prestationsprinsesssan av Cajsa Tengblad? tänkvärd och fin bok!
www.idaelisas.blogg.se
Ellendelin
Ellendelin ,
Nej det har jag inte, blir väldigt nyfiken på boken!!
nouw.com/ellendelin