Prioritera ditt välmående

Ibland känns livet inte speciellt lockande. Humöret är alltid lågt och ingenting är roligt längre, inte ens det man brann för en gång i tiden. Allting man vill är att ligga i sängen och vara för sig själv. Det blir lätt att man drar sig undan och undrar sedan varför ensamhetskänslan är så stark. Varför bryr sig ingen om mig?

Det är inte meningen att livet ska vara enkelt. Vi ska gå igenom motgångar för att utvecklas som personer, för att bli den starka individen vi är menade att vara. Det är inte lätt när det är svårt men det går att göra det bästa utav situationen. Något vi människor gör fel är att prioriteras andras välmående framför vårat eget. Vi bryr oss så mycket om andra att våra egna känslor automatiskt räknas bort och visst är det bra att bry sig om andra, men aldrig så att det bekostar sitt eget välmående.

Gör det du är rädd att göra - bry dig om om dig själv och ingen annan. Ignorera alla andras välmående ett tag och fokusera bara på dig själv. En dag kommer du tacka dig själv för tiden du la på just dig.

Gillar

Kommentarer