Protein pudding w/ raspberries

Ett nationella prov i engelska är avklarat och på tisdag kan jag pusta ut på riktigt. Nationella är över! Provet kändes bra, vi skulle skriva om hur nyheter påverkar ett demokratiskt samhälle och fick ut mycket av det jag ville skriva. Blev mycket om hur vi ständigt får information tack vare vårt beroende av sociala medier. Synd bara när man har en gräns att hålla sig till.

Åkte hem efter provet och var hemma till tio. Gjorde mig en proteinpudding på två ägg som jag vispade fluffiga (använde hela ägget) lite vatten och proteinpulver i chokladsmak. Toppade hela föreställningen med hallon - bästa mellanmålet om man är lite sötsugen! Planen för idag är att ligga i solen hela dagen för att låta kroppen fyllas med färg och d-vitamin i förmån för tillfrisknaden. Också för att ta vara på det fina vädret. Nästa vecka ska tydligen inte bli lika varm, tvärtemot faktiskt. Så himla tråkigt att våren bara kommer på snabbvisiter.

  • Postad i: posted_inI köket

Gillar

Kommentarer

elin,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Åh så skönt att du kan checka av ett nationella =) Hoppas du får en fin helg <3
nouw.com/matildaberlin
sillyme
sillyme,
Oj vad gott det såg ut. Måste testa!!! 😊
nouw.com/sillyme
Jenny,
Det där såg riktigt gott ut! Här i Falkenberg är det just nu +14 grader och strålande sol, man kan alltid hoppas att det håller i sig.
jennyelisabeth.se
Mirre,
Oh så gott
sweetwords.se