Quarantine & chill

Innehåller adlinks

Den vanliga oturen har slagit till och den här veckan har jag legat med feber - igen. Har isolerat mig hos Linus och bara myst med honom. Eftersom solen tittar fram hela veckan har vi tagit en del promenader med hunden. Det är så skönt att få röra på sig och samtidigt fylla lungorna med frisk luft. Annars blir det lätt att man bara ligger i sängen. På nätterna har jag varit väldigt varm, men nu känns det som att sjukdomen vänder.

Idag tog vi en längre promenad till havet. Pratade om allt mellan himmel och jord. På vägen stötte vi på shetlandsponnys, och jag ångrar kameran inte åkte fram. Dom är urgulliga! Söta korta hästar men mycket päls. Åh! Min tanke var att vi skulle stanna en stund på klipporna, men det blåste väldigt mycket. Istället promenerade vi ända hem igen och där tog jag tog en kopp kaffe sedan. Njöt av hans sällskap.

Klockan börjar bli ganska mycket nu och jag ska sova om en stund. Ligger ensam hemma hos mig och har smetat på en retinolmask från Lernberger Stafsing(adlink) som får ligga på under natten. Min hy har kommit lite i obalans, så nu ska jag köra på med masker och syror en period och se om det hjälper!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Gud vad härligt med en promenad och bara babbla om allt mellan himmel och jord, så skönt! Hästar är ju för underbara helt enkelt <3
nouw.com/emmaengstrom
Ellendelin
Ellendelin ,
Riktigt härligt, speciellt med sin andra halva <3
nouw.com/ellendelin