Rabattkod + uppdatering om livet

Hej hej hej vänner!! Min frånvaro har lyst det här året, men jag har faktiskt en anledning - förkylningar. Och nu har vi potentiell covid. Inte alls roligt om ni frågar mig, men någon gång var det väl dags att åka på skiten. Igår var vi iväg och tog varsitt PCR-test, som vi förhoppningsvis får svar på inom närmsta dagarna.

Annars? Hur mår ni? Saknar att prata med er och skriva långa utförliga texter om mitt liv. Har gjort det här så länge nu, att det nästan känns tomt att inte uppdatera bloggen. Skulle nästan kalla den mitt lilla hjärtebarn. Ni är så många som fortfarande kikar in och det vill jag bara säga tack tack tack till.

Såhär såg min frukost ut igår. Vanilj yoghurt och müsli, glass och åter glass är det jag lever på just nu. Min hals känns som sandpapper och det absolut bästa har jag märkt är iskall glass, det gör liksom att allting domnar bort - på ett bra sätt.

Annars ser mina dagar ganska likadana ut. Vi sover mest och varvar det med filmtittande och slöskrollande på telefonerna. Idag hoppas jag på att orka gå ut på en kort promenad, kroppen mår så bra av frisk luft och att få röra på sig. Märker tydligt på min rygg när kroppen inte mår speciellt bra.

Denna del är reklam för proteinbolaget. Jag har förresten en rabattkod till er att använda om ni vill handla på proteinbolaget, som energidrinken är ifrån på bilden. "Ellendelin20" ger er 20% på hela hemsidan och på alla produkter (även rea!!!).

#bestofnouw

Gillar

Mest lästa