saturday list

Hur mår du idag? Jag mår bra! Har lite ont i knät och är lite tröttare än vanligt, men annars är det superbra!

Vad åt du till frukost? Müsli med soygurt och en rostad smörgås med ost på. Drack även juice för första gången på extremt länge.

Vad har du på dig? En långkjol med en sweatshirt.

Berätta något roligt! I sommar har ska jag iväg till Italien och bara njuta av värme tillsammans med världens bästa familj! Schyst uppladdning inför sista skolåret (!!!!) om ni frågar mig.

Försöker även fundera ut ett sätt att få bloggen att växa på, har en del idéer faktiskt! Tror det kommer bli riktigt bra.

Har du några smycken på dig? Har alltid mig pärlörhängen på mig. Ända sedan jag gick i trean/fyran har de hängt med. I början bar jag endast svarta i en ganska stor storlek, men nu är det vita lite mindre pärlor som gäller! Känner mig nästan lite naken utan dom.

Vad lyssnar du på? Poddar just nu faktiskt. Är inne i en svacka musikmässigt och får ingen feeling. Sen blir jag harmonisk av att lyssna på en podcast. Favoriten är Andrea och Mathilda samt I nöd och lust!

Vad längtar du efter? Om jag ska vara helt ärligt vill jag uppleva kärlek igen, det var så länge sedan nu. Annars längtar jag till brunbrända ben, en sandstrand och absolut mest till min 18årsdag!!!!! Studenten och allt som hänger med sista skolåret låter inte heller speciellt pjåkigt.

Vem sov du senast med? Klara

Dagens bästa? Att vakna upp till sommar!

Dagens sämsta? Att sommaren försvann på eftermiddagen..

Vad köpte du senast? Ett par skor!!! Visserligen precis samma som jag redan har, men ett vinnande koncept är värt att hålla hårt vid.

Vad ska du göra imorgon? Imorgon ska jag till gymmet för första gången på alldeles för länge. Vill köra igenom kroppen ordentligt. Kanske ta en promenad mot kvällen? Har spring i benen och vill inget annat än att träna. Annat mot det blir att umgås med familjen, ha ansiktsmask och bara ta det lugnt!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Martin,
Tack för kommentaren. Hejja Hejja har själv svårt att gå till gymmet så jag brukar gå med en kompis eller sambo 😊 lycka till på gymmet imorrn
creativelife.nu