Sista dagen på lovet = sista träningstillfället tillsammans

Hej vänner! Lovets sista dag är slutligen anlänt och jag känner mig på något konstigt vis ganska redo för skolan igen. Anledningen är väl egentligen för att alla uppgifter som jag dragits med under lovet ÄNTLIGEN ska redovisas eller lämnas in.

Jag och Emma har tränat tillsammans hela lovet, vilket gör att det känns otroligt konstigt att det inte kommer bli av nästa vecka också. Hon testade bara på mitt gym. Idag fick vi till ett ryggpass utav bästa slag med marklyft, latsdrag av olika slag och självklart de hatälskade bandet som fullkomligt mörbultar ryggen.

Min egentliga plan var att köra yoga nu på kvällen, men jag avbokade passet påväg till gymmet förut. Behövde sitta med plugget för att få klart det sista. Så min söndag har bestått av ett konstant bläddrande i hisoria boken och ett enormt kaffedrickande sedan jag kom hem, men snart är jag nästan klar och den känslan är nästintill oslagbar.

Ikväll ska jag därför njuta av att se på Bron och unna mig själv lite läsning innan läggdags. Ikväll kommer även nästa veckans planer ut på bloggen. En inläggstyp jag diggar enormt!

Gillar

Kommentarer