Six things to do when you are sick

Att vara sjuk kan vara typ det tråkigaste som finns. Speciellt när alla ens kompisar är i skolan med varandra, skrattar och umgås medan man själv ligger hemma och hostar upp inälvorna med feber och en energilös kropp. Jag har lyckats hålla humöret uppe genom ett par små saker och nu ska ni få reda på vad!

- Ät något riktigt gott och njut till fullo. Jag som inte äter socker har faktiskt unnat mig glass två dagar i rad. Lite för att tröst äta och lite för att halsen jublar av kyla.

- Ligg ute i solen och fyll kroppen med d-vitamin! Man har nämligen kommit fram till att d-vitamin hänger ihop med immunförsvaret. Tror inte att någon klagar på att få ligga i solen ett par timmar. Bättrar på både brännan och immunförsvaret! Samtidigt kan du lyssna på en härligt poddcast och njuta av livet till fullo.

- Sträck kolla en riktigt bra serie. På två dagar har jag sett ett par avsnitt av både the OC och hela säsongen av 24: Legacy. Riktigt bra serier om ni vill ha ett tips eller två.

- Undvik att röra dig på en motionsnivå. Hur mycket benen än kliar, försök att inte röra dig speciellt mycket. Vila, ta det lugnt och låt kroppen få den vila den behöver!

- Drick mycket smoothies fyllda med massor av frukter och bär. Frukter innehåller vitaminer och mineraler som boostar immunförsvaret. Tips på frukt är blåbär, citron, kiwi (även skalet, det innehåller massa antioxidanter), apelsin, hallon och mango!

- Sista punkten blir den absolut tråkigaste. Ta tag i saker du måste få gjort. Har du skoluppgifter som måste göras? Gör dem. Behöver du städa rummet? Plocka i ordning lite. När du ändå är ledig kan du passa på att få saker gjorda!

  • Postad i: posted_inTips

Gillar

Kommentarer

Matildafritz
Matildafritz,
Bra tips! 😊 minns när jag var yngre och satte pannan mot elementet för att få vara hemma haha men mamma var smart och drog internetet så då var det inget kul längre hahahh 😂💕
nouw.com/matildafritz
sillyme
sillyme,
Bra tips! 😊
nouw.com/sillyme
unia
unia,
Vilken bra lista! 😊
nouw.com/unia