SNAPSHOTS + TODAY

Gothenburgs' greatest ceasar salad? / Mirror selfie in a desperat move to get the whole outfit on pic

Hallå gänget. Vilken dag vi haft idag! Göteborg bjöd på sol och blå himmel. Sommaren kanske är på väg nu? Dessvärre har det blåst en del så skinnjackan har varit på hela dagen. Imorse väntade rehab, och faktiskt min sista rehabträning på en månads tid. Har jag tur var det även min sista gång hos sjukgymnasten för ryggen. Wow. Uppbyggnaden har gått så himla fort! Körde mycket marklyft och plijéer med viktplatta, men även en del mage för att stärka upp bålen ordentligt.

Mötte upp farmor, mamma och syster efteråt. Vi promenerade upp till Saluhallen och satte oss på en uteservering med varsin ceasarsallad som lunch. Gott! Ryktades även att salladen var Göteborgs bästa. Tips tips. När tallriken var renslickad och glasen tomma gick vi en stund på stan. Fick med mig ytterligare två paket Lohilo (farligt ställe att gå förbi). Mina två favoritsmaker, jag kunde inte låta bli.

Sen lade jag mig i solen en stund och lät kroppen sköta sitt. Somnade nog till en stund också innan jag gjorde mamma sällskap till pizzerian. En riktig slappardag med andra ord. Den här veckan har varit så krävande mentalt och med dålig sömn på det = ingen bra kombo. Imorgon tar jag sovmorgon!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Johannahoffsten
Johannahoffsten,
johnssons
johnssons,
Mums ceasar sallad<3
nouw.com/johnssons