Solen gör mig lycklig

Solen skiner och jag vill ingenting annat än att dra på mig bikinin och lägga mig i solen. Däremot är det kallt och ingenting jag faktiskt kommer göra. Tråkigt att vädret ska vända nästa vecka nu när det faktiskt varit sol hela helgen. Det är nästan så att det ska börja snöa. Kom igen nu Sverige, det är snart maj!

Min förkylning har blivit mycket bättre och igår kändes det extremt jobbigt att inte kunna träna idag, har en abstinens som inte vill ge sig. En längtan efter att kunna utmana kroppen igen. Dock är vila precis det min kropp behöver så därför väntar jag med ett träningspass till imorgon istället. Då kan jag körde lite hårdare och lite bättre utan att behöva vara bekymrad över några konsekvenser.

Hur är det med er då gänget? Det var ett tag sedan jag inkluderade er i ett inlägg. Är det bra? Stressade? Lyckliga? Förutom min förkylning mår jag hyfsat. Lagom mycket skolstress tränger genom kroppen, men ju fler inlämningar som lämnas in desto bättre känns det. Man känner sig liksom fri. Så det är precis vad jag ska göra idag, skriva klart lite uppgifter som på något vänster hamnat efter mitt i all skolkaos. Möjligtvis i solen för att ta vara på det sista innan nästa dystra vecka startar.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Norahsmamma,
Det är så härligt att solen är framme 😃
sofiawerlin.se