Söndag - en lånad lista om veckan som gått

Jag såg att min kära vän @malinkirstine skrivit ett inlägg om sin vecka, så jag lånar listan. Tycker om det enkla upplägget 🤍

VECKANS KÄNSLA

Mestadels ångest tyvärr. Det är absolut inte en känsla som tagit över helt, men jag har ständigt gått runt med klumpen i magen. Utöver det har jag nog känt en hel del stress, vilket absolut kan vara kopplat till ångesten, eller tvärtom!

VECKANS BÄSTA

Att få komma hem till min älskade sambo och helt klart att ha fått världens bästa service, när jag blekte tänderna på Alexiskliniken. Ni kan läsa om upplevelsen i inlägget under!

VECKANS LÄNGTAN

Sol!!! Längtar efter en fin och vacker höstdag med strålande sol, så vi kan få känna lite värme igen. Och sol genererar ljus, som vi så fint lärde oss i skolan. Ljuset saknar jag otroligt mycket!

VECKANS GODASTE

Vi köpte pizza för ett par dagar sedan och i fredags gjorde vi vår egen tolkning av favoritpizzan. Kyckling, paprika, BBQ sås, chilibacon, mozzarella. Ja - ni hör ju! Det blev en riktig succé.

VECKANS SE FRAMEMOT

På fredag ska jag äta middag med ett par tjejer från Facebook. Det ska bli kul, vi har aldrig träffats förut. Vet att det kommer bli riktigt trevligt! I helgen ska jag mysa med min kära pojkvän. Klyschigt nog, så är det någonting jag alltid ser fram emot!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Hoppas det blir bättre med ångesten. Kram!

nouw.com/agnesmathilda
beattriicee
beattriicee,

Kul med sammanfattning! 🥰 Låter riktigt roligt att träffa nya människor i kommande vecka. Pizzan låter helt underbar, mhmmm! Hoppas ångesten försvinner och du vet vart jag finns om du skulle vilja prata! 🤍

nouw.com/beattriicee
malinkirstine
malinkirstine,

Bästa fina tjejen <3

nouw.com/malinkirstine
ebbabrage
ebbabrage,

Åh hoppas ångesten försvinner det påverkar så mycket och vet hur jobbigt det kan vara, kram 💕

nouw.com/ebbabrage
celinelundqvists
celinelundqvists,

Usch jag hatar när ångesten tar över sådär! Se till att vila ut dig ordentligt så blir det nog bättre snart <33

nouw.com/celinelundqvists