Söndagstankar kring ett nyttigare liv

Trevlig söndag hjärtan 💘 Jag har varit vaken en stund och på grund av det sträckkollat New Zeelands Border Control. Är en riktig realityjunkie - allt faller mig i smaken. Lite farligt att tvn nu är uppsatt. Lär sitta bänkad här hela semestern.

Nu är klockan nästan halv fyra och min dag har bara spenderats i soffan. Jag har börjat dricka en fettförbrännare för att få bort mitt sockersug. Ordet fettförbärnnare kan vara ett ganska triggande ord, men jag lovar att det inte är i något destruktivt syfte. Det har alltid funkat när jag ska försöka bli av med ett sockerberoende. Hur tänker ni kring sånt?

Jag tror ju på att bra mat ihop med lite rörelse varje dag ger ett hälsosammare liv. Socker behöver inte vara en bov, men för mig har det blivit mycket under en lång period.

Men för att fylla kroppen med bra mat gjorde jag en liten brunch på äggröra gjord på tre ägg, färskost med tomat och örter, skinka och spenat. Grapefrukten fick vara med på ett hörn idag också. Apelsinjuice och en bra serie från komplettera min enkla brunch. En bra start min extremt lugna dag!

Gillar

Kommentarer

Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Gott det ser ut!!
nouw.com/ebbasalomonsson
evelinajosefines
evelinajosefines,
Men alltså hur fin är inte du då?🥰
nouw.com/evelinajosefines
Paulina,
Så gott det ser ut
paulinageidenmark.devote.se
oliviamalm
oliviamalm ,
Jag älskar också reality!! Så himla bra <3
nouw.com/oliviamalm
celinelundqvists
celinelundqvists,
Att minska på socker tror jag absolut på, men det är när det börjar gå ut över "vanlig" mat som jag tycker att dieterna kan gå lite för långt. Men att försöka utesluta godis och bakelser ser jag egentligen inget fel på!
nouw.com/celinelundqvists
Ellendelin
Ellendelin ,
Min tanke är aldrig att utesluta socker, men bli av med det beroende jag skaffat mig. Kommer alltid njuta av en påse godis, men vill inte ha vanan av att alltid köpa godispåsen. Och jag förstår dig, att utesluta mat kommer jag aldrig förstå
nouw.com/ellendelin