Sorgliga besked på en solig fredag

Igår kväll kom en notisruta upp under nyheterna. ”Avicii är död”. Sekunderna kändes så långa innan hjärnan hann förstå var som stod. Är Avicii död? Sedan kom alla sms och snapchats. Jag tror inte någon hade förstått det än.

För mig har Aviciis musik har alltid varit accosierat till glädje. Jag har dansat till "hey brother" inför 60 000 personer, värmt upp till "the nights", gråtit till "for a better day" och skrikit halsen hes till "wake me up". Fastän det varit det varit housemusik, eller dunkadunka som jag säger, har han haft texter som gjort att låten blivit något. Hans musik har stuckit ut ur mängden och på det sättet berört hela världen. Jag är genuint ledsen över beskedet. Må han vila i frid.

Det här inlägget ska inte handla om Avicii enbart, men jag tycker han varit så otroligt viktig för musikvärlden. Inte bara som DJ/musiker, utan också som producent. Hans musik har betytt något och det är inte många som kan mäta sig med det idag.

Nog om det - hej hjärtan! Jag rivstartade lördag med ett axel och ryggpass. Det lär kännas imorgon, det kan jag lova. Egentligen skulle jag kört en del superset (när man kör två övningar utan vila), men gymmet var ganska fullt och det kändes dumt att avbryta träningen för att vänta.

#nouwoutfit

Mot lunch mötte jag upp Maya som går i min klass. Hon är så underbar och sprider sådan energi. Vi räknade ut procentuellt vad alla i klassen ska få utav klasskassan. Vi lyckades inte få ihop tillräckligt för drömresan alla klasser samlar till, men såg utdelning av pengarna som en alternativ lösning. Extra pengar tackar nog ingen nej till nu under studenttider. Kan ni förresten fatta att jag tar studenten om 40 dagar? Det är knappt en månad. HERREGUD!

Jag färgade håret igår förresten. Har velat ljusa upp det ett tag och tyckte hemmafärgning var ett bra alternativ. Resultatet blev helt okej, men det är nog tack vare mina höga salongsförväntningar. Nu ska jag använda silverschampo ett tag framöver så de gula tonerna försvinner. Det är mestadels dom som förstör.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar