Spicea upp december med Sinful.se

I samarbete med Sinful

Julen börjar närma sig med stormsteg och snart går det att räkna ner dagarna till julafton. Tänk vad snabbt det har gått, håller ni inte med? 2021 har passerat med raketfart och strax kan vi välkomna det nya året med värme och kärlek.

Någonting vi inte får glömma bort är att ta hand om oss själva och inte på det sättet ni tänker nu. Vanligtvis läser ni om hudvård och self care i form av andningsövningar, olika produkter och ja - allt vad det innebär. Men idag mina vänner - idag ska vi prata sex.

Sex kan betyda många olika saker. Det går att ha sex med sig själv, med en partner eller med flera. Det tycker jag är så himla fint, att det är så olika för alla. Det finns ingenting som är fel eller rätt, så länge alla parter är med och tycker om det. Det ska absolut inte vara jobbigt eller tråkigt - tvärtom! Sex ska vara roligt och lärorikt.

Det här blogginlägget är i stolt samarbete med Sinfull. Sinfull är en webbshop som säljer alla typer av leksaker, har olika guider och snabb leverans i diskreta paket. Tack vare just guiderna kan man lätt hitta rätt leksak till rätt tillfälle och guiderna hjälper dig att använda dem på rätt sätt, så att man får ut allt av vad man köpt.

Sinfull skriver på sin hemsida att "Vår mission är att inspirera till ett bättre sexliv. Vi vill föra in mer kärlek, närvaro och intimitet i vardagen.", vilket jag tycker är toppen! Ett företag som vågar prata sex och som specialiserat sig på att få dig att ha så roligt du bara kan ha i sängen.

Jag tycker det är fantastisk att det finns företag som Sinfull som inte bara säljer produkter som kan spicea upp sexlivet, men som också ser till att du hittar precis det du söker. Perfekt nu under Black Week att fynda sig ett par roliga leksaker!

Gillar